Charlie’s Avonturen • Marith Iedema x EasyToys

Erotisch Verhaal - Seksdate Met Een Vreemde

February 11, 2021 Marith Iedema / EasyToys.nl Season 1 Episode 1
Charlie’s Avonturen • Marith Iedema x EasyToys
Erotisch Verhaal - Seksdate Met Een Vreemde
Chapters
Charlie’s Avonturen • Marith Iedema x EasyToys
Erotisch Verhaal - Seksdate Met Een Vreemde
Feb 11, 2021 Season 1 Episode 1
Marith Iedema / EasyToys.nl

Vrijdagmiddag zit Charlie in de auto op weg naar Scheveningen. Ze ontmoet daar een man die ze heeft leren kennen op datingapp Feeld voor een casual seksdate. Spannende berichten en foto’s gingen over en weer tot het moment daar was…

De Erotische Verhalen Podcast: Charlie's Avonturen beschrijft het leven van Charlie. Ze wil nog niet leven als een bejaarde. Ze wil op avontuur, maar zonder haar partner. Verlies jezelf in de maandelijkse verhalen reeks van Marith Iedema x Easytoys.

Show Notes Transcript

Vrijdagmiddag zit Charlie in de auto op weg naar Scheveningen. Ze ontmoet daar een man die ze heeft leren kennen op datingapp Feeld voor een casual seksdate. Spannende berichten en foto’s gingen over en weer tot het moment daar was…

De Erotische Verhalen Podcast: Charlie's Avonturen beschrijft het leven van Charlie. Ze wil nog niet leven als een bejaarde. Ze wil op avontuur, maar zonder haar partner. Verlies jezelf in de maandelijkse verhalen reeks van Marith Iedema x Easytoys.

Ik spits mijn oren. Beneden hoor ik de televisie. Dat betekent dat de kust veilig is. Ik trek mijn topje naar beneden en ontbloot mijn bovenlichaam. Met mijn vingers strijk ik over mijn tepels – net zo lang tot ze keihard zijn. Dan pak ik mijn telefoon. Ik maak snel drie foto’s van mijn borsten en stuur de laatste naar de man die zich Quinn noemt, op datingsapp Feeld. 

Ik weet bijna niks over hem. Niet wat voor werk hij doet, of waar hij woont – niet of hij hobby’s heeft. Maar dat is niet erg. Wat ik wel van Quinn weet, bevalt me. Hij heeft hazelnootbruine ogen, gespierde armen en als we chatten maakt hij me aan het lachen. We hebben de laatste tijd dagelijks contact. En sinds kort gaat het nog maar over één onderwerp: wat ik met hem wil doen, en hij met mij. 

 Ik hoef niet lang op antwoord te wachten. 

Jezus, je bent prachtig Charlie. Ik wil je borsten proeven, zachtjes in je tepels bijten. Ik moet je zien. Wanneer?’

Tja. Ik sta op uit mijn bureaustoel, ijsbeer door de kamer. Fantaseren en online flirten is één ding. Maar werkelijk met Quinn afspreken… Als ik die stap eenmaal zet, is er geen weg meer terug. Ben ik echt bereid alles op het spel te zetten? 

Ik hoef er niet lang over na te denken. Het antwoord op die vraag is: ja. Ik zit er al te diep in. Ik wil Quinn, kan nergens anders aan denken. Dan hak ik de knoop door. 

‘Vrijdagmiddag,’ schrijf ik. 

‘Deal. Ik kan niet wachten. Ik stuur je een tijd en locatie door,’ antwoordt hij.  

‘Ik ga naar bed, Char – kom je ook?’ 

Mijn man Boris staat ineens in de deuropening van mijn werkkamer. Fuck. Ik schrik me helemaal kapot. Ik ging zo op in het gesprek met Quinn dat ik Boris niet aan hoorde komen. 

‘Uhm ja lieverd! Ik kom eraan. Geef me vijf minuten – even deze… eh mail afschrijven,’ zeg ik. Ik hoop maar dat ik er niet zo betrapt uitzie als ik me voel. Blijkbaar niet. Want Boris glimlacht liefdevol en knikt. Gelukkig - hij heeft niks door. 

Terwijl ik mijn tanden poets in de badkamer slaat de twijfel ineens weer toe. Boris is mijn grote liefde. De man waarmee ik al twaalf jaar mijn leven deel. De vader van mijn twee kinderen. We hebben het goed samen. Heel goed zelfs. Maar ons seksleven is routinematig, saai. Tijdens onze beginjaren had ik niks te klagen. Boris kon geen genoeg van me krijgen, en ik niet van hem. En nog steeds vind ik mijn man aantrekkelijk. Als ik eerlijk ben wil ik helemaal niet vreemdgaan. Ik snak naar spannende seks. Naar meer dan het verplichte nummertje. Maar het allerliefst zou ik spanning samen met Boris opzoeken.

Helaas zit dat er niet in. Boris’ libido is veel lager dan dat van mij. Hij vindt eens per twee weken meer dan genoeg. Als ik vaker wil, wijst hij me af. We vrijen in een vast patroon. Het is lekker en intiem, maar de voorspelbaarheid benauwd me. Ik heb vaak genoeg mijn best gedaan om de boel een beetje op te spicen. Ik stelde een rollenspel voor, anale seks, een kinky hotelkamer boeken. Maar Boris schoot al mijn ideeën af. Hij vindt het gedoe. En ook niet passen bij onze levensfase.  Pff. Alsof ouders geen recht hebben op avontuurlijke seks. 

Ik wil nog niet leven als een bejaarde. Dus er zit niks anders op: als ik spannende seks wil, moet ik dat zelf organiseren, buiten Boris om.  Daarom heb ik de Feeld app gedownload. Want ‘op Feeld wordt vooral naar seks gezocht’ – las ik op een blog over de beste datingapps. Nou, ideaal. 


Met gemengde gevoelens kruip ik naast Boris in bed. Ik voel me opgetogen – kan niet wachten om Quinn te ontmoeten. Maar een deel van mij is ook bedroefd. Twaalf jaar lang had ik geen geheimen voor Boris. 

 Straks wordt alles anders: ik hoop maar dat de seks met Quinn het waard zal zijn. 

Het is vrijdagmiddag, drie uur. Ik zit in de auto, op weg naar Scheveningen. Quinn heeft daar een kamer geboekt, met uitzicht op zee. Hij verzekerde mij ervan dat we geen andere mensen tegen het lijf zouden lopen. Blijkbaar heeft hij begrepen dat ik bezet ben. Fijn - dat scheelt me een lastig gesprek. 

Ik adem diep in - en weer uit, in een poging mijn zenuwen tot bedaren te brengen. Ik kijk naar mezelf in de achteruitkijkspiegel. Ik heb vannacht kort geslapen door de spanning – en dat is te zien. Toch voel ik me niet moe. Daar zorgt de adrenaline wel voor.

Ik parkeer mijn auto en loop het laatste stuk naar hotel De Pier Suites. Met elke stap die ik zet laat ik mijn oude leven – waarin vreemdgaan ondenkbaar was – verder achter me. Het is Boris zijn eigen schuld – prent ik mezelf een laatste keer in. Hij laat me geen keus. Dan klop ik op de deur van Pier Suite nummer 15. Met bonzend hart wacht ik op Quinn. Ik hoop maar dat hij in het echt net zo leuk is als online. En ook niet onbelangrijk: ik hoop dat ik hem niet teleur zal stellen. 

De deur zwaait open. Quinn lacht een rij witte tanden bloot. Hij is niet alleen knap, maar heeft ook stijl – zie ik in één oogopslag. Hij draagt een pantalon en een linnen blouse, om zijn vinger een gouden trouwring. Aah. We zitten in hetzelfde schuitje. Hij stapt met een galant gebaar naar achter – maakt ruimte voor mij. Eenmaal binnen zoenen we elkaar op de wangen. Even weet ik me geen houding te geven. Wat nu?

‘Doe je jas lekker uit. Ik heb goede wijn meegenomen. Glaasje?’

Ik knik dankbaar. ‘Ja. Graag,’ zeg ik. ‘Wat een prachtige kamer zeg. Dat uitzicht – indrukwekkend.’

‘Ja, mooi hè,’ zegt Quinn terwijl hij naar een klein koelkastje loopt. 

Hij is ontspannen. Dit heeft hij eerder gedaan – zoveel is duidelijk. Dat stoort me niet. 

 Zijn kalme, zelfverzekerde houding stelt me juist op mijn gemak. Ik trek mijn dikke jas uit. Als Quinn ziet wat ik daaronder draag, fluit hij tussen zijn tanden. Hij overhandigt me een glas wijn en legt zijn rechterhand op mijn rug terwijl we proosten.

‘Wauw,’ zegt hij, met zijn gezicht dicht bij dat van mij. Zijn hand daalt af naar beneden, naar mijn billen. Hij speelt met de zachte stof van mijn satijnen jurk, trekt hem omhoog, net zolang tot hij mijn blote huid voelt. Hij streelt mijn taille, buik en kont. Mijn hele lijf reageert op zijn aanrakingen. We kijken elkaar aan. 

 In Quinns blik lees ik wat ik al jaren mis bij Boris: begeerte. Deze man wil – of nee - moet mij hebben. En ik hem. Onze lippen vinden elkaar. Ik kus hem eerst rustig. Maar dan steeds hongeriger. Ineens kan ik geen seconde langer meer wachten. Ik wil de kleren van zijn lijf scheuren, hem in me voelen. Nu meteen. Ik heb lang genoeg gewacht.  

Maar Quinn trekt zich terug – plagerig kijkt hij me aan. ‘Niet zo ongeduldig Charlie – we hebben alle tijd.’

Hij loopt naar het bad – dat voor het raam met zeezicht staat en draait de kranen open. 

‘Laten we in bad gaan.’  

Ik herpak mezelf. Wow. Rustig aan - inderdaad. 

‘Oké, lekker,’ zeg ik zo relaxt mogelijk. Het is niet de bedoeling dat Quinn de touwtjes volledig in handen heeft. Dit is mijn moment. Ik bepaal – zo spreek ik mezelf bestraffend toe. 

 Ik ga op de rand van het bad zitten. Langzaam duw ik de bandjes van mijn jurk over mijn schouders. Eerst links. Dan rechts. 

 Quinn staat voor me en volgt elke beweging die ik maak vol interesse, zijn mond staat een beetje open en hij bevochtigt zijn lippen. 

 Dan sta ik op. Trek de jurk naar beneden, ontbloot mijn borsten en kijk Quinn uitdagend aan.

‘Nog mooier dan op de foto’s,’ zegt Quinn. Hij doet twee passen naar voren. Wil me vastpakken. Maar ik duw hem weg. 

‘Oh nee. Nee, nee. Ga zitten,’ zeg ik streng.

 Met een charmante glimlach om zijn lippen gaat hij op het kingsize bed zitten. Ik duw mijn jurk langzaam verder naar beneden – laat mijn handen over mijn huid glijden - betast mijn eigen borsten. Quinn kreunt verlangend. 

 Dan trek ik de jurk helemaal uit. Nu heb ik alleen nog mijn hakken aan, en een kleine string van kant. (check even welke het beste klinkt)

‘Zo, even voelen of de temperatuur van het water goed is hoor,’ zeg ik speels.

Ik buk voorover. Langer dan nodig is, zodat Quinn mijn achterkant goed kan bewonderen. 

Quinn staat op, gaat achter me staan, grijpt mijn billen met twee handen vast en masseert ze. Hij duwt zijn heupen naar voren en ik voel zijn keiharde erectie door de stof van zijn broek. Ik ga rechtop staan en Quinn zoent me in mijn nek, terwijl zijn handen naar voren bewegen. Tergend langzaam strijkt hij over de stof van mijn string. Ik pak zijn hoofd achterlangs vast - trek zacht aan zijn haren en fluister: ‘niet stoppen’. Hij duwt mijn slipje opzij met zijn linkerhand en met de vingers van zijn rechterhand vindt hij na even zoeken mijn clitoris. Dan glijdt hij naar beneden, hij schuift eerst één vinger bij me naar binnen, dan nog één. Dan trekt hij zijn hand terug. Ik hoor hoe hij zijn vingers aflikt. ‘Ah. Je smaakt heerlijk,’ zegt hij licht hijgend.

 Quinn doet een stap naar achter. Hij trekt zijn blouse uit – en dan zijn broek en ondergoed. Tegelijkertijd ontdoe ik me van mijn slipje en schoenen. Even later zitten we tegen over elkaar in bad, met allebei een vol glas wijn. Ik laat een gelukzalige zucht ontsnappen. 

Man, dit had ik jaren eerder moeten doen – wat heb ik veel tijd verspild. 

Ik strek mijn benen en Quinn masseert mijn voeten. 

‘Zitten we dan hè,’ zegt hij.

‘Ha. Ja… Zitten we dan,’ herhaal ik. 

Hij kijkt me weer aan met die blik – waaruit zoveel verlangen spreekt. Quinn zet zijn glas wijn op de grond. Dan haalt hij de douchekop van de slang en legt hem neer op de badrand. 

 Hij laat de slang onderwater verdwijnen en richt hem precies op mijn clitoris. 

‘Zit ik zo goed?’ vraagt hij geconcentreerd.

Ik kreun zachtjes, leun met mijn hoofd achterover. ‘Ja… Maar hou hem iets dichterbij.’

Hij doet wat ik zeg en mijn lichaam schokt zachtjes. Terwijl Quinn de slang vasthoudt met zijn ene hand, glijdt hij met de vingers van zijn andere hand bij me naar binnen. 

 Mijn ademhaling wordt zwaar. Ik voel dat een orgasme niet lang op zich zal laten wachten.  

‘Kijk me aan,’ zegt Quinn dwingend. 

 ‘Ik ga zo al klaarkomen,’ kreun ik.

‘Kom maar. Zolang je me maar blijft aankijken.’ Zijn vingers bewegen ritmisch en ik doe wat hij van me vraagt. Ik kijk deze vreemde man diep in zijn ogen – wat bizar intiem is. En bizar lekker. Mijn hele lijf begint te tintelen. Ik pak Quinns hoofd vast. Duw mijn voorhoofd tegen dat van hem en kom klaar terwijl ik mijn lippen tegen de zijne druk. Pas als ik opgehouden ben met schreeuwen besef ik hoeveel lawaai ik heb gemaakt. 

Op Quinns voorhoofd parelen kleine zweetdruppeltjes en het topje van zijn erectie komt boven het water uit.

‘Jezus wat ben jij geil,’ zegt hij schor. ‘Ga het bad uit.’

Ik doe wat hij vraagt, grijp een handdoek van een stapel. Maar Quinn gunt me niet de tijd om me af te drogen. Hij duwt me op het bed. We neuken – zoals ik al jaren niet meer heb geneukt. Ik laat me volledig gaan, vinger mezelf terwijl Quinn hard en zacht stoten afwisselt. Allerlei standjes passeren de revue - tot Quinn zegt: ‘Ik wil samen klaarkomen. Lukt dat je?’

‘Jaa,’ zeg ik. Voor een orgasme is niet veel meer nodig. 

Ik draai rondjes met mijn vingers, steeds sneller en hoor Quinns ademhaling zwaarder worden.  

Dan komt hij met een oerkreet klaar, net als ik mijn hoogtepunt bereik. Hij pakt mijn gezicht vast, zoent me. En dan laat hij zich uitgeteld achterovervallen. 

 Ik sla spontaan mijn armen om hem heen – alsof we geliefden zijn. 

Jezus. Wauw. Wauw. Je hebt geen idee hoe ik hiernaar snakte,’ zeg ik.

‘Het was niet verkeerd hè,’ antwoord Quinn tevreden.

We grijnzen als twee verliefde pubers. 

 Tegen Quinn aangeleund staar ik een tijd lang in de verte. We zwijgen beiden. Het is bizar om te bedenken dat ik Quinn nog maar een halve dag ken –het voelt vertrouwd.

‘Hoe lang ben je al getrouwd?’ vraag ik na een tijdje. Terwijl ik naar zijn ring wijs.

‘Tien jaar. En jij – ben jij getrouwd?’ 

‘Twaalf jaar samen. Zeven jaar getrouwd. Dit eh, was mijn allereerste keer… Vreemdgaan dan,’ beken ik.

Quinn knikt langzaam. ‘Ben je gelukkig?’ vraagt hij dan.

‘Ja. Heel.’ Daar hoef ik geen seconde over na te denken. Een relatie is zoveel meer dan seks. 

‘Mooi. Als ik je een advies mag geven: spreek nooit vaker af met dezelfde persoon. Geloof mij. Dat is vragen om problemen – ik kan het weten inmiddels.’ 

Ik kan er niks aan doen – maar er maakt zich een enorme teleurstelling van me meester. Quinn smaakt naar meer, naar veel meer. Hij ziet mijn gezichtsuitdrukking. 

‘Ik zou niks liever willen dan je opnieuw zien, en opnieuw. Maar echt waar Charlie. Dat maakt de zaken onnodig gecompliceerd. Ik hou van mijn vrouw. Daarom begin ik geen affaire en bewaar ik liefde voor het thuisfront. Want alleen op die manier zet je je huwelijk niet werkelijk op het spel.’

Goed advies – ik neem me voor het op te volgen. Want één ding is zeker: ik weet niet met wie, maar er komt een volgende keer. Ik nám al geen genoegen met mijn saaie seksleven. Maar nu is het ondenkbaar dat ik op de oude voet verder ga. 

‘Ik moet zo naar huis…,’ zeg ik. ‘En omdat ik je hierna nooit meer zie, wil ik nog één ding van je vragen.’

Quinn knikt me bemoedigend toe. 

Ik draai me naar hem toe en kus hem langzaam in zijn nek. 

 Ik zie kippenvel ontstaan op zijn borst en armen. 

‘Neuk me - alsjeblieft,’ fluister ik in zijn oor. ‘Voor de allerlaatste keer – terwijl je me aankijkt met die blik van je.’ 

Dat hoef ik Quinn geen twee keer te zeggen.